Ontspanningsmassage Dwingeloo

Klassieke ontspanningsmassage in Dwingeloo

Voor de meesten is de klassieke ontspanningsmassage de bekendste massage die er is. Een massage zonder poespas, gewoon om heerlijk door te ontspannen. Muziekje op de achtergrond, een heerlijk geurende olie en fijne massagetechnieken, meer is er niet voor nodig! Boek en plan je massage eenvoudig online bij Mums&more Dwingeloo.

Kom volledig tot rust met een ontspanningsmassage

Elk gevoel van spanning verdwijnt bij deze massage. Niet alleen je nek en schouders, maar je hele lichaam wordt gemasseerd bij de klassieke ontspanningsmassage.
Een ontspanningsmassage hoeft niet per sé oppervlakkig te zijn. Vooraf bespreken we of je de massage stevig wenst of liever wat softer wilt en speel ik in op jouw wensen.

Kosten & locatie Ontspanningsmassage

Een Ontspanningsmassage duurt ruim 60 minuten. De kosten hiervoor zijn 65 euro per persoon. Met het omkleden en een korte intake, ben je ongeveer 10-15 minuten eerder aanwezig. De massage wordt gegeven bij mij in de praktijk; Hs. Stevensweg 1 in Dwingeloo.  Heb je liever een andere datum dan in het rooster beschikbaar is, mail gerust naar info@mumsandmore.nl

Massage Abonnementen

Kom je vaker voor een massage om echt de pijnpunten/klachten aan te pakken? Kies dan voor 1 van onze massage abonnementen. Hierbij heb je ook direct een prijsvoordeel!

Massage abonnement voor 1x per maand: €58,- per maand. Minimale afname is 4 maanden.

Massage Abonnement 1x per maand

Massage abonnement voor 1x per 2 maanden: €30,- per maand. Minimale afname is 4 maanden

Massage Abonnement 1x per 2 maanden

Massage abonnement voor 1x per 2 maanden in combinatie met sporten: €55,- per maand. Minimale afname is 4 maanden. Je kunt kiezen tussen yoga, pilates, bootcamp, mama/babylessen en video’s (ook voor de kraamtijd)

Massage Abonnement + Sporten

Andere massages in Dwingeloo

Nieuwsgierig naar andere massages die in Dwingeloo worden gegeven?

– Zwangerschapsmassage (geniet van een ontspannende massage speciaal voor zwangere vrouwen)
Lomi lomi massage (oliemassage met zwierende bewegingen met handen én onderarmen)
– Cupping met massage (bindweefselmassage met cups, als toevoeging aan andere massage)
– Thaise massage (combinatie van goede rekkingen, knedingen en oliemassage)
– Hotstone massage (oliemassage met warme stenen voor extra diepe ontspanning)
– Deeptissue massage (spieren en bindweefsel worden met diepe druk gemasseerd. Ideaal bij knopen en blokkades).
– Hamam (duo) behandeling (jouw lijf wordt heerlijk verwend met een scrub, zeepwassing, lichaamspakking én 30 minuten een fijne oliemassage)

Alle massages in Dwingeloo worden gegeven door Karlijn. Zij is eigenaar van Mums&more en heeft jarenlange ervaring met masseren en veel bijscholingen gevolgd op massagegebied.