Over mij

Karlijn Koopmann

Ruim zes jaar geleden groeide de drang om als ondernemer verder te gaan. Daarvoor had ik voor de klas gestaan en als vestigingsmanager op een kinderdagverblijf gewerkt. Ik was al een tijd zoekende waarin ik wilde gaan ondernemen.

Zwanger zijn voor mij betekent vooral afzien. Door HG (hyperemesis gravidarum) heb ik veel moeten overgeven en waren ziekenhuisopnames, medicijnen en zelfs sondevoeding helaas noodzakelijk. Door veel op bed te liggen ga je nadenken. Soms peinzend, maar ook denken in mogelijkheden. Hoe kan je als zwangere genieten? Hoe kan je je mindset zo sturen dat het je op de rit houdt?Hoe kan je fysiek herstellen na een bevalling? Hoe kan je zorgen dat de band met je kindje goed wordt?  En zo werd Mums&more geboren. 

Zwanger van Ruben en al moeder van Maurits (inmiddels 6 en 9) zegde ik mijn baan op en startte ik Mums&more Amersfoort. Na een jaar zocht ik een sparringspartner, zo ontstond een samenwerking van drie jaar met Eva. Corona deed onze plannen aardig opschudden en eindigde onze samenwerking. Toen verhuisde ik naar Dwingeloo en runde ik Mums&more Amersfoort met mijn team nog 2 jaar op afstand. Maar ik kwam er achter dat het zelf uitvoeren mij meer ligt dan het aansturen. Daarom is Mums&more Amersfoort sinds november gestopt.

Ondertussen had ik in 2021 echter de deuren van mijn nieuwe locatie al geopend in Dwingeloo. Hier ben ik gestart met het geven van allerlei massages, geef ik lessen zwangerschapsyoga, pilates en bootcamp. Daarnaast run ik mijn Bed&Wellness met veel plezier en ben ik opleidingen en cursussen gaan schrijven rondom zwangerschap en geboorte, genaamd MumsAcademy.
Dit alles probeer ik zo veel mogelijk te doen als mijn kinderen op school zitten of als mijn vriend bij hen is. Soms wat puzzelen, maar ik doe elke dag weer waar ik blij van word!

Mums&more Nederland

H.S. Stevensweg 1

7991 RN Dwingeloo

info@mumsandmore.nl

Gratis parkeren naast het reclamebord van Mums&more.
Voor de bootcamp mag je iets verder doorrijden.