MumsAcademy

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij de opleidingen en cursussen van MumsAcademy! Wij bieden diverse opleidingen gericht op zwangeren, (herstellende) mama’s en baby’s. Grote kans dat je een goede aanvulling vindt op het werk dat je nu doet, of misschien wil je liever een héle andere kant op en is dit jouw inspiratiebron.

Na een opleiding bij MumsAcademy

Na het volgen van deze cursussen heb je zeker voldoende kennis in huis om jouw eigen bedrijf starten. Tijdens de cursusdagen zijn voldoende mogelijkheden om vragen te stellen. Is jouw interesse gewekt? 

Nieuwe website van MumsAcademy

MumsAcademy groeit en daarom staan alle opleidingen en informatie nu op www.mumsacademy.nl.

Docent baby massage

Babymassage Amersfoort

Wil jij Docent Babymassage worden? Heb jij al de nodige kennis van baby’s? En daarom geen zin om 4 dagen in de schoolbanken te gaan zitten? Dan zit je bij de MumsAcademy goed! Jij bent op de hoogte van de theorie en hoe kindjes in elkaar steken? Dan leer ik jou de technieken van babymassage in 1 dag!

 

Docent baby yoga

Baby yoga docent

Ben jij een docente babymassage, kindercoach, fysiotherapeut, haptonoom, gastouder, pedagogisch medewerker of werk je bij jeugdzorg, als kraamverzorgende of ben jij ouder en wil je álles weten over baby yoga?
Baby yoga helpt goed tegen een voorkeurshouding én geeft veel inzichten aan ouders. Wil jij hierbij bijdragen? Schrijf je dan in! 

NIEUW! Cursus scar care

Tijdens de cursus scar care leer je door middel van  verschillende methodes het litteken na de keizersnede te behandelen. 

Ook nemen we je mee in de behandeling die de cliënten thuis kunnen toepassen en inzichten over diverse soorten littekens en het herstel hiervan.  

Cursus Basis Massage

Cursus zwangerschapsmassage

Wil jij leren hoe je de perfecte ontspanningsmassage kunt geven op andere mensen? Wil je jouw vriendin of partner extra in de watten leggen? Bij de Cursus Basis Massage leer je de meest voorkomende klachten van de nek, schouders en onderrug te behandelen. Schrijf je nu in voor de cursus!

Cursus zwangerschapsmassage

Cursus zwangerschapsmassage

Wil jij zwangeren leren verwennen? Hen helpen bij de klachten die zij tijdens de zwangerschap ervaren? Of jouw vriendin/vrouw extra in de watten leggen? Volg dan de Cursus Zwangerschapsmassage!

NIEUW! Cursus Pre/Peri/Post Partum Massage

Mumsandmore dwingeloo massage

Wil jij een mooi vervolg aan je zwangerschapsmassage cursus en/of dames ondersteunen in de kraamtijd middels een massage?  Hen helpen door middel van drukpunten tijdens de bevalling? Moxa gebruiken bij een kindje in stuitligging?  Schrijf je nu in voor deze Cursus Pre/Peri/Post Partum!

NIEUW! Zwanger & Oliën Online

Coming Soon!

Waarom zijn oliën van essentieel belang tijdens je zwangerschap? Hoe, wanneer en welke soorten kun jij gebruiken en wat is de daadwerkelijke werking van de olie? Wat doet het met je lichaam, met de baby & voor jou mentaal? Je leert het allemaal tijdens de cursus zwanger & oliën. Een mooie toevoeging om zwangere te kunnen adviseren tijdens hun zwangerschap. Schrijf je nu in voor de online cursus!

Docent zwangerschapsyoga

Opleiding zwangerschapsyoga

Altijd al met zwangeren willen werken en hen willen bijbrengen wat er écht belangrijk is in de zwangerschap en tijdens de bevalling? Daar help ik je graag bij! Het is super mooi om zo’n grote verandering in hun leven van dicht bij mee te maken en hen te helpen met informatie en tips, daar waar kan. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met zwangeren of zelf bevallen te zijn. Ik zorg dat je hélemaal up to date bent aan het eind van de cursus!

Trainer post partum

Diastase check

Wil jij helpen om moeders na de bevallen weer te starten met sporten? In deze cursus Trainer Post partum leer je vanalles over de bekkenbodem en diastase. Je krijgt praktische handvatten om yoga of workouts te starten, ondanks dat de moeders nog klachten aan hun lijf hebben. Jij leert maatwerk te creeëren!

IMG_5356

Samen sporten met je baby

Veel vrouwen hebben moeite met het oppakken van sporten na de bevalling. Je wilt natuurlijk ieder moment kunnen genieten van je baby en de dagen zijn snel gevuld. Daarom combineren…
IMG_1575

Dit zijn de voordelen van baby yoga

Met de opkomst van baby spa’s, zien we ook een opkomst van baby yoga. Het klinkt als een geniet momentje met je baby en dat is het zeker! Naast een…
Mums & More_Dwingeloo_by Ralf Silvius-100

Sporten tijdens de zwangerschap

Voldoende beweging is ook tijdens de zwangerschap erg belangrijk. Waarom je tijdens de zwangerschap juist moet blijven bewegen, leggen wij jou uit in deze blog.