Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij de opleidingen en cursussen van MumsAcademy! Wij bieden diverse opleidingen gericht op zwangeren, (herstellende) mama’s en baby’s. Grote kans dat je een goede aanvulling vindt op het werk dat je nu doet, of misschien wil je liever een héle andere kant op en is dit jouw inspiratiebron.

Na een opleiding bij MumsAcademy

Na deze cursussen of opleidingen zou je eventueel bij Mums&more lessen kunnen geven, een eigen locatie van Mums&more kunnen starten of jouw eigen bedrijf starten. Interesse gewekt? 

Nieuwe website van MumsAcademy

MumsAcademy groeit en daarom staan alle opleidingen en informatie nu op www.mumsacademy.nl.

Docent baby yoga

Baby yoga docent

Ben jij een docente babymassage, kindercoach, fysiotherapeut, haptonoom, gastouder, pedagogisch medewerker of werk je bij jeugdzorg, als kraamverzorgende of ben jij ouder en wil je álles weten over baby yoga?
Baby yoga helpt goed tegen een voorkeurshouding én geeft veel inzichten aan ouders. Wil jij hierbij bijdragen? Schrijf je dan in! 

Cursus zwangerschapsmassage

Cursus zwangerschapsmassage

Wil jij zwangeren leren verwennen? Hen helpen bij de klachten die zij tijdens de zwangerschap ervaren? Of jouw vriendin/vrouw extra in de watten leggen? Volg dan de Cursus Zwangerschapsmassage!

Docent zwangerschapsyoga

Opleiding zwangerschapsyoga

Altijd al met zwangeren willen werken en hen willen bijbrengen wat er écht belangrijk is in de zwangerschap en tijdens de bevalling? Daar help ik je graag bij! Het is super mooi om zo’n grote verandering in hun leven van dicht bij mee te maken en hen te helpen met informatie en tips, daar waar kan. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met zwangeren of zelf bevallen te zijn. Ik zorg dat je hélemaal up to date bent aan het eind van de cursus!

Trainer post partum

Diastase check

Wil jij helpen om moeders na de bevallen weer te starten met sporten? In deze cursus Trainer Post partum leer je vanalles over de bekkenbodem en diastase. Je krijgt praktische handvatten om yoga of workouts te starten, ondanks dat de moeders nog klachten aan hun lijf hebben. Jij leert maatwerk te creeëren!

IMG_5356

Samen sporten met je baby

Veel vrouwen hebben moeite met het oppakken van sporten na de bevalling. Je wilt natuurlijk ieder moment kunnen genieten van je baby, maar dit kan ook tijdens het sporten. Er…
IMG_1575

Dit zijn de voordelen van baby yoga

Met de opkomst van baby spa’s, zien we ook een opkomst van baby yoga. Het klinkt als een geniet momentje met je baby en dat is het zeker! Naast een…
Mums & More_Dwingeloo_by Ralf Silvius-100

Sporten tijdens de zwangerschap

Voldoende beweging is ook tijdens de zwangerschap erg belangrijk. Waarom je tijdens de zwangerschap juist moet blijven bewegen, leggen wij jou uit in deze blog.