Thaise massage Dwingeloo

Thaise massage in Dwingeloo

Op een massagematras mag je op je buik komen liggen met een laken over je lijf. We starten met een knedingen van de benen, gevolgd door een oliemassage. Daarna breng ik jouw benen in verschillende posities om de rekking juist te krijgen. Daarna vervolgen we de massage en knedingen met de rug, de armen en het hoofd. Na ongeveer 30 minuten draai je je om en start de voorkant van het lijf: de benen, armen en hoofd. Daarna voeren de zittend rekkingen uit. En jij, hoeft helemaal niks te doen. Thaise massage wordt daarom ook wel ‘Luie Yoga massage’ genoemd. Boek en plan je massage eenvoudig online bij Mums&more Dwingeloo.

Thai massage

Verschillende (yoga) houdingen 

Naast de oliemassage en knedingen wordt jouw lijf in posities gebracht waarop spieren optimaal rekken. Je hoeft geen yoga te kunnen om deze houdingen te ondergaan. Ik kijk wat lijf aankan. En vooraf bespreken we of jij houdt van een softe massage of een stevige massage. Aan het eind voel je je soepel en herboren!

Kosten & locatie Thaise massage

Een Thaise massage duurt 60 minuten. De kosten hiervoor zijn 65 euro per persoon. 

De massage wordt gegeven bij mij in de praktijk; Hs. Stevensweg 1 in Dwingeloo. Heb je liever een andere datum dan in het rooster beschikbaar is, mail gerust naar info@mumsandmore.nl

Massage Abonnementen

Kom je vaker voor een massage om echt de pijnpunten/klachten aan te pakken? Kies dan voor 1 van onze massage abonnementen. Hierbij heb je ook direct een prijsvoordeel!

Massage abonnement voor 1x per maand: €58,- per maand. Minimale afname is 4 maanden.

Massage Abonnement 1x per maand

Massage abonnement voor 1x per 2 maanden: €30,- per maand. Minimale afname is 4 maanden

Massage Abonnement 1x per 2 maanden

Massage abonnement voor 1x per 2 maanden in combinatie met sporten: €55,- per maand. Minimale afname is 4 maanden. Je kunt kiezen tussen yoga, pilates, bootcamp, mama/babylessen en video’s (ook voor de kraamtijd)

Massage Abonnement + Sporten

Andere massages in Dwingeloo

Nieuwsgierig naar andere massages die in Dwingeloo worden gegeven?

– Zwangerschapsmassage (geniet van een ontspannende massage speciaal voor zwangere vrouwen)
Cupping met massage (bindweefselmassage met cups, als toevoeging aan andere massage)
– Klassieke ontspanningsmassage (heerlijk ontspannende massage met warme olie)
Lomi lomi massage (oliemassage met zwierende bewegingen met handen én onderarmen)
– Hotstone massage (oliemassage met warme stenen voor extra diepe ontspanning)
– Deeptissue massage (spieren en bindweefsel worden met diepe druk gemasseerd. Ideaal bij knopen en blokkades)
– Hamam (duo) behandeling (jouw lijf wordt heerlijk verwend met een scrub, zeepwassing, lichaamspakking én 30 minuten een fijne oliemassage)

Alle massages in Dwingeloo worden gegeven door Karlijn. Zij is eigenaar van Mums&more en heeft jarenlange ervaring met masseren en veel bijscholingen gevolgd op massagegebied.