Gun je zwangere vrouw een ontspannen massage. Of geef je net bevallen vriendin drie lessen babymassage cadeau. Super om te krijgen én bovendien geweldig om te geven!

Babymassage dwingeloo

Mums&more Cadeaubon

Een cadeaubon is een origineel en leuk cadeau voor een babyshower of verjaardag van een zwangere vrouw. De algemene cadeaubon kan je namelijk gebruiken voor alle lessen en massages die Mums&more aanbiedt.

Het werkt eenvoudig: Klik op de link voor cadeaubon Amersfoort of cadeaubon Dwingeloo. Je kiest zelf het gewenste bedrag en je schrijft er een persoonlijk berichtje bij en kiest een passende afbeelding. Het kost je slechts 3 minuten en je hebt de cadeaubon in je mailbox.

Cadeaubon te gebruiken voor alle lessen én massages

De cadeaubon kan je écht gebruiken voor alle diensten die Mums&more aanbiedt. De ontvanger mag dus zelf bepalen wanneer en waarvoor zij de cadeaubon gaat gebruiken. Dat kan zijn voor een les zwangerschapspilates, zwangerschapsyoga, zwangerschapspilates, zwangerschapsmassage, babymassage of een workout voor zwangere vrouwen. Ze vult de unieke code in bij de betaling en voilá!

Waar wacht je nog op? Koop hier: Cadeaubon Amersfoort of Cadeaubon Dwingeloo.
Veel plezier met geven!